Voban Kft. – a seprűgyár

Településtakarítás és közúttisztítás

Voban Kft. Egy tisztább, jobb életért…

A városok tisztasága az életünk minőségének része. Az úthálózat rendben tartása a közúti biztonság előfeltétele de egyben javítja is településeink és az ország arculatát. Mára a lakosság egyre érzékenyebben figyel a környezetre s így várhatóan az önkormányzatokban is fokozatosan súly kerül a városkép és a tisztaság kérdéseire.

Célunk a városok, közutak tisztaságáért küzdő cégek segítése szakismerettel és kiváló minőségű seprűinkkel, melyek 25 éves gyártási gyakorlat, valamint egy állandó újító, javító szellem gyümölcsei.

Számunkra a legfontosabb az Önök elvárásainak maximális kielégítése és a segítségnyújtás. Ebben cégünk franciaországi külön innovációs stábja is a rendelkezésünkre áll. Ők biztosítják az Önök különleges igényeinek tanulmányozását, a speciális kívánságaik szerinti seprűk kikísérletezését, illetve segítik a megoldáskeresést az úttisztítással és a söprögető gépekkel kapcsolatos speciális problémákra.

Seprűink állandó fejlesztése következtében vállalatcsoportunk az ágazatban vezető szerepre tett szert, s termékeink szerte Európában referenciaként szolgálnak.

Műszaki fejlesztés

Mivel célunk, hogy egyre hatékonyabb, a tisztítandó felülethez és a különleges felhasználásokhoz mindig megfelelőbb terméket állítsunk elő, így a különböző szálak legszélesebb skáláját próbáltuk ki, illetve kidolgoztunk egy speciális tartórendszert.

Sikerült kialakítanunk olyan seprűket, melyek többféle felületen vagy körülmények közt is használhatók, vagy igen sajátosak. Ezen seprűk gyártásához használunk megszokott szálakat, (poliészter, sima és hullámosított polipropilén, acélszál) és újonnan kifejlesztetteket (nylon, rilsan, gumival borított acélszál). Szabadalmaztattunk egy új koncepciót a tárcsaseprűknél, mely figyelembe veszi a seprű forgási irányát, a megszokott fa vagy fém henger seprűket műanyagra cseréltük és megváltoztattuk a tartórendszerüket.

Vállalkozásunk a következő gyártók géptipusaihoz biztosít henger- és tárcsaseprűket: BUCHER, FAUN, IFA, JOHNSTON, KROLL, MFH, MULTICAR, MUT, SCHMIDT, SCHÖRLING, RASANT, UNIMOG, stb.

Széchenyi Terv Plusz

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság által meghirdetésre került 1300/2021 (V.21.) számú kormányhatározatban szereplő éves fejlesztési keret alapján, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosított, GINOP Plusz-1.2.2-22, Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében a VOBAN Kft. sikeres támogatási kérelem keretében történő támogatás igénybevételével szerzett be 1 db Force E75-5 elektromos targoncát, amely a vállalkozás fejlesztését alapozza meg.

Copyright © Voban Kft., Netmester Produkció, Roll and Art • 2005- hoszt: Infocsoport